Yleistä

Mitkä ovat parhaita sivustoja katsoa TV-ohjelmia ilmaiseksi?

Mitkä ovat parhaita sivustoja katsoa TV-ohjelmia ilmaiseksi?

On olemassa lukemattomia sivustoja, joista pystyt katsomaan TV-ohjelmia, sarjoja sekä elokuvia ilmaiseksi. Kaikkiin sivustoihin ei kannata luottaa, sillä suuresta osasta niistä voi saada erilaisia viruksia, ne ovat laittomia ja viranomaiset voivat tutkiessaan löytää sinut, sekä osa niistä eivät toimi. On olemassa jonkin verran laillisia ja toimivia sivustoja, jotka tarjoavat Tv-ohjelmat, sarjat ja elokuvat. Suuri osa laillisista sivustoista ovat maksullisia, ja laskutus tapahtuu usein kuukausittain. Nämäkään maksut eivät usein ole kovinkaan suuria.

Netti-TV

Netti-TV on suomalainen sivusto, joka tarjoaa suurimmaksi osaksi suomalaisia TV-ohjelmia katseltavaksesi. Netti-TV on yhdistänyt monia netissä TV-ohjelmia tarjoavia sivuja yhteen sivustoon. Netti-TV keskittyy suurimmaksi osaksi erilaisiin dokumentteihin, latenohjelmiin sekä uutisointeihin.

Ruutu

Ruutu on tunnettu jo suomalaisten keskuudessa. Ruutu tarjoaa miltei kaikki suomalaiset TV-sarjat, hyvällä laadulla ja luotettavasti. TV-sarjat pystyy katsomaan Ruudusta melkein heti, kun ne ovat ensimmäisen kerran esitetty televisiossa. Ruutuun on mahdollista ostaa itselleen kuukausittain lisäpalvelun, jota pystyy käyttämään missä laitteessa tahansa. Tämä lisäpalvelu poistaa ohjelmien välissä esitettävät mainokset ja näet jotkin TV-sarjat ennen niiden esiintymistä televisiossa.

Mtv katsomo

Mtv katsomo tarjoaa myös paljon suomalaisia Tv-ohjelmia, mutta myös ulkomaalaisia ohjelmia, jotka on esitetty jo televisiossa. MTV katsomo on hyvin paljon saman tyyppinen kuin Ruutu. MTV katsomo on myös hyvin suosittu sivusto suomalaisten keskuudessa. MTV katsomossa on myös mahdollista ostaa itselleen oma valintainen lisäpalvelu, jossa näet enemmän sarjoja ja elokuvia, kuin vain ilmaiseksi kirjautuneet. MTV katsomoon tarvitsee kaikkien katsojien kirjautua, mutta maksaminen on omasta halusta kiinni.

Yle areena

Suuri tunnettu nettisivusto on myös Yle areena. Yle areenassa esitetään samoja ohjelmia, mitä esitetään Ylen omilla kanavilla televisiossa, eli pää asiassa suomalaisia dokumentteja, sarjoja sekä elokuvia. Yle areena ei ole yhtä suosittu kuin MTV katsomo ja Ruutu, sillä Yle areenan valikoima, ei ole yhtä laaja kuin näillä kahdella.

Tvnetti.fi

Tvnetti.fi linkittää sivuilleen kaikki ilmaiseksi televisiossa näytettävät TV-ohjelmat. Tvnetti.fi on saanut hyvää palautetta varsinkin siitä, että he linkittävät ohjelmat sivuilleen lähes heti sen jälkeen kun ne on esitetty televisiossa. Näin ohjelmat on heti nähtävissä kun on halukas.

Muita

On olemassa sivustoja, joissa palvelua saa käyttää kuukauden kokeilua, jonka jälkeen pitää maksaa tietty kuukausi summa, jotta palvelun käyttöä saa jatkaa. Esimerkiksi netflix, joka on noussut kansainväliseen suureen suosioon ja lähes jokainen suomalainenkin omistaa tunnukset. Jos haluat katsoa jonkin tietyn ohjelman, ja et useasti tarvitse netistä katsottavia ohjelmia, kannattaa tälläinen tarjous käyttää hyväkseen ja luoda tunnukset. Netflix on myös halpa, ja maksu suoritetaan joka kuukausi, jos palvelun käyttöä haluaa sittenkin jatkaa. Netflix ei tarjoa suomalaisia sarjoja, mutta se esittää paljon huippusuosittuja ulkomaalaisia sarjoja, sekä netflixin omia alkupeläis sarjojaan.